TJA! var länge sen nu..

Hej svejs, idag har jag varit på stan och tittat på kläder, hittade inget i stressen som var. Men men, får göra ett nytt försök på måndag eller tisdag tror jag :)! Just nu är det Dreamhack här i Skellefteå, vilket glädjer dem som knarkar Counter-Strike eller World Of Warcraft. Hehe. Hoppas de har det roligt iaf. :) Funderar på att fara dit jag själv och träffa allt folk, Skelleftebor och de från andra städer ;) haha! Kan vara en upplevelse det också. ;) Jag har btw nyss färgat håret, så nu är jag brunett! ;)
Hoppas alla mår bra! :) Puss och kram!
Brunett till 100% =)

Japp!

Dags att få orka igen. Efter tre dagars utmattning, av feber, hosta och tjockt i näsan. Har träningsvärk i magen av allt detta hostande, känns numera bättre och har ingen feber så jag kommer nog att pallra mig ut denna lördagkväll! =)
Känns iallafall härligt, ska troligtvis till Bergsbyn och leka med vänner.. Och det känns verkligen häligt att få komma ut och Orka göra saker, inte bara tvingas ut och handla m.m.
Det var riktigt tungt igår, mådde verkligen inge bra. Fick andnöd och hypervetilerade typ på Coop forum. Så jag skyndade mig ut och andades och svalkade mig fast jag fortfarande tyckte det var så otroligt varmt, ville gå i linne och shorts ute. Så varmt uppfattade jag det. men i själva verket var det ju inte alls varmt. Men det tyckte ju jag som hade feberoch allt :P
Iallafall. gårdagen var trist eftersom jag låg inne hela kvällen i soffan och såg på tv, först Sing a long sen tittad på en film som gick på ettan, Den hette tydligen Sahara. Den var riktigt riktigt bra! Den måste ses..
Nu ska jag hjälpa mamma med matlagningen tror jag. Trevlig kväll allihopa! :)

RSS 2.0