MYYYYYYS!

Vaknade kvart i tio av att det ropades i huset och bildörrar slängdes igen och folk pratade ute på uppfarten.. Mina efterlängtade släktingar från Oskarshamn hade kommit fram! =D Blev sjukt glad. Yrvaken och glad som jag var började jag leta efter kläder för att kunna gå ner och krama allihopa. Det blev kramkalas och sedan kom även farfar och johan hit lite senare och vi kramades mera! Nu sitter jag i vardagsrummet med goá människor runt mig och vi väntar på maaaat! Kyckling och ris serveras idag. :)
Hur mycket uppesittarkväll det blir ikväll vet jag inte än, alla är vi sjukt trötta! De har åkt bil väldigt långt och knappt sovit, jag kom hem vid tretiden och gick inte in förän halv fem typ. Jag vart tvungen att skotta lite hehe.. ;D Menmen, vi har några riktigt myyspyysiga dagar framför oss och jag kunde inte vara gladare!
Hoppas ni andra mår toppen! =D
pz out homies! ;)


Myspys..

Jasii idag har det faktiskt hänt lite grejer, vaknade vid ett av att pappa ringde mig och ville att jag skulle ta ut Molly på en liten prommis. Och duktig och snäll som jag är så gör jag det. =] Men inte ville hon kissa inte! ;D Sen kom jag på att jag var tvungen att fara till stan och köpa sista julklappen, (till en julklappslek) så började göra mig klar och Philip låg och sov som en stock i soffan så vid 20 över två gick jag ner och väckte honom, hade suttit vid datorn lite och fixat till mig från morronfrillan osv. Fick skjuts till bussen av honom och sen satt jag och Molly på bussen till stan och hon var jätte intresserad av bussdörrarna, över hur dom öppnades och stängdes. HUR SÖT SOM HELST ÄR HON! <3
Iaf, så kom jag till stan och träffade Kelly och Leonie, vi gick på ica sen träffade vi Sebbe som ville softa ett tag. Angelika kom också, var kul att träffa min älsklingsgumma! =] Julklappen är klar iaf, och nu är jag PROPPMÄTT, går inte ner nått mer alltså, tror jag är mätt tills på nyårs hehe..
Med tanke på det, vad har ni för er på nyårs?? ;D

Jag funderar på vad tusan jag ska göra ikv.. Någon som har nån idé eller nått tips?
RING MIG IKVÄLL DUDES! =P

Avslutar med en bild på det finaste jag har just nu! ;$ (L)

BILDER!

@Jennifers place
      Gulle gummorna! ;) Bättre sent än aldrig eller hur? ;$ (a)


Någon som har lust att se film ikväll? ;D Som bor i hamn kanske? =] RING MIG ISF!! ;D
pz out/Superduper sugen på film och glada thea! ;) <3


JAG VISKAR EN BÖN INATT..

Åh fyfan! Vilken känsla. fick nog världens bästa överraskning i morse när jag väcktes.. Kan inte berätta just nu vad det var men ni som känner mig bör veta vid det här laget!! :]
Jag älskar julen och dagen kunde inte bli bättre.. Årets bästa julklapp har jag fått kan jag lova! <3

Nu till dagens händelser.. Har inte nått planerat, blir väl att vara hemma idag och bara softa. Kanske dra igång nå julbak eftersom pappa suger på sånt, sen bara ha det myspys. Vi har varit iväg på ica maxi och gjort julhandlingen d.v.s. julmat och grejer till julgodis osv! Philip är hemma från Åre nu, hade kört hela natten fast det egentligen skulle börja köras tidigt på morgonen. Hans OTROOOOLIGT fina bil har just brummat iväg till stan för en lunch på waynés coffeé och lite annat.. Är på topp humör idag så jag hoppas alla andra mår lika bra som jag (minst) och får en bra måndag! ;D
pz out/Superdupernöjda och glada thea!

PLUMMSAN! =]

LOOOVE YOU, YOU LITTLE THING! ;D =]

Hur kan man inte bara älska denna lilla saken som är så himla söt? ;) My love <3

BILDER!!!!!

OBS! Allt kanske inte gillas ;)




EGO PIC FRÅN INNAN KVÄLLENS BRAVADER! ;D
pz out bitches!

REDHEAD GIRL ;D

Jaaa, nu var man rödhårig! :D Blev faktiskt nöjd ;)
Så ni kan kalla mig rödluvan om ni skulle vilja (a) hahah
Orkar inte skriva nå långt, ni vet vad jag ska göra i helgen..
IMORGON - Stan sen stan sen stan sen hem på sena kvällen!
LÖRDAG - Hemma antar jag och softa med familjen. =)
SÖNDAG - Softa med familjen troligtvis! :D

Vad ska ni göra :)?

     -ego


OCH HÄR ANGELIKA OCH ALLA ANDRA! nU FÅR NI ER EFTERLÄNGTADE BILD =) ;D
PUSSSS :*

Trött, trött och åter igen trött!

Det blir att vara i stan på fredagkväll, troligtvis hela eftermiddagen också. sen fara hem på natten som vanligt! :)
Idag har det varit en slapp dag.. Imorgon äre skola som gäller, och ska färgar håret idag! =D
Wish me luck! ;)
pz out



VAD HÄNDE?!

IT'S ALL COMING BACK TO ME NOW.. *INRE TANKAR*

Att veta att folk snackar skit om en varje dag får mig ibland att bara vilja gråta och sitta i mammas famn och höra henne säga att det ordnar sig, vara liten igen när allt var lätt, det enda man grät för var när man gjort sig illa. Men livet går vidare och man ska vara stark, jag vet att jag säger till varenda en av mina vänner (som får höra att andra snackar skit om dem) att bara skita fullständigt, att det finns vänner som faktiskt bryr sig. Men jag lyssnar inte alltid på mig själv, det kommer stunder då tankarna går igång och jag inte kan stoppa det. Visst, jag kan gå väldigt länge och faktiskt skita i alla rykten som sprids och det skitsnack som finns där varje jävla dag, men då kommer det dagar då jag börjar tänka.. Så nu skriver jag av mig. Den som läser får försöka förstå för jag kan inte förklara bättre än så här.

Jag ska vara stark och orka med skolan, mina vänner och allt som dyker upp hela tiden men jag orkar inte mycket till. Jag kommer att bryta ihop, och det blir inte kul när det sker. Bara att veta att alla är så falska och snackar skit bakom ryggen på varandra gör mig olycklig. Varför trycka ner andra bara för att man inte har något bättre att göra? Jag bryr mig inte egentligen. Men man bryr sig ändå på nått sätt, fast man inte vill och jag vet inte varför? Det är ju bara skitsnack liksom. Kanske beror det på att jag inte vet vem som är min vän och inte, vet inte vem fan jag kan lita på i den här vrickade jävla världen. Samhället är en plågsam död för de som är svaga, sköra och som gått igenom mycket skit. Jag är skör, svag och osäker på allt. Varför kan inte jag få ha vänner som jag verkligen KAN lita på till 100%? Varför ska inte jag få ha någon i mitt liv som verkligen älskar mig för den jag är? Ser mig för den person jag är, och gillar mig för det? Varför? Ingen som kan svara på det. Varför ska ingen kunna förstå att jag är svag, skör och snart inte orkar mera. Jag behöver en stark och stadig klippa, som jag kan berätta ALLT för. Men det finns inte en jävel som jag litar på så mycket som mig själv, och just därför är det ingen som vet hur jag verkligen känner.

Jag säger till mina vänner att jag finns där, lyssnar och förstår, kanske inte allt, men jag finns där och jag är en person som kan lyssna och inte avbryta. Bara finnas där, så de får prata ur sig, och veta att de har en person de kan lita på till 100%. Men inte fan kan jag lita på någon så mycket själv. Jag är för skadad av det jag varit med om under livets gång och vet inte hur jag någonsin ska kunna lita på en människa så mycket som jag önskar att jag kunde. Jag är så fruktansvärt skör nu så det går inte dit mer. Om någon kunde bevisa för mig att han/hon går att lita på, och om jag kunde lita på att det är sant, våga tro på det så kanske, kanske jag kunde ha en klippa att stödja mig emot. Fast det kommer aldrig gå. Inte en enda person jag känner vet allt om mig. Inte en enda, och hur ska jag kunna berätta för någon om allt jag varit med om? Det gör för ont, och jag orkar inte själv. Vill bara stänga in mig i mig själv och vara så djupt deprimerad just nu.

Vad är det för fel på mig? Varför kan inte människor glädjas åt varandra istället för att gör dem ledsna? Varför finns det ingen i hela världen som älskar mig för den jag är? Det kan inte bero på att ingen vet allt, precis allt om mig. Men vad fan beror det på? Jag orkar verkligen inte mycket mer. Vill bara ta en paus ifrån allt. Lämna allt bakom mig och vara där ingen vet vem man är, ingen har några fördomar, ingen kollar snett på en. Vara där jag kan känna mig fri, kunna andas på riktigt, slippa känna mig intryckt, och behöva ha den där falska ytan som får andra att tro att jag är stark, bara slippa visa nått jag inte egentligen är. Bara ta en paus ett tag! =/


Deppmusik

pz /Thea.


Kommentera bara om du har något vettigt att säga, orkar inte höra "Det ordnar sig. Vad har hänt?" Så bara om ni har nått bättre att komma med.


This shit aint gonna get any better.. Good lies aren't better then bad reality.

Gårdagen var lite av sin egen sort kan man väl lugnt säga.. Och vad den hade att erbjuda var väl både positivt och negativt (eller??)
Dags för en skön dusch och sen se efter om det händer nått kuligt i stan ikv ;) SE UPP!!
Vad ska du göra ;)?

fred ut! /förvirrad och superduperglada thea på en och samma gång! ;O :$

Your fellin guilty and I'm well aware. But you don't look ashamed and baby I'm not scared

Sitter i D48 (datorsal) och har engelska med kära MP1(= Vi ska göra en "menu" och vi ska göra den snygg. Gör väl inte så jätte bra kanske hehe... :/
Men men, vi kommer få sluta lite tidigare för vi ska se skolans luciatåg halv tio och engelskan slutar 20 över nio. Och det håller väl på ca en halvtimme sen sa P-G (mentor och lärare i datorkunskap och mediekommunikation) att vi inte behövde ha medikommunikationen efter luciatåget för det går bort en halvtimme av den lektionen och vi hinner inget på den resterande tiden av lektionen så det blir hål då =D JIPPIE!(eller?)
Idag ska jag vandra på stan och se om jag hittar någon julklapp till julklappsleken vi ska ha på julafton med tjocka släkten (pappas sida för första gången ;O) och det ska bli grrrymt kul! ;P
I helgen har jag som inga planer, eller jo vara med folk och umgås tänkte jag. Sen på söndag blir det repriser + gossipgirl och bara slappa och vila upp sig för en sista vecka före jullovet! =D TAGGAR SOM FAAAAAN!!!
Gör ni? ;)


Och en fråga som inte går att svara på: "Ses vi i helgen? ;)"
Svaret är ENKELT! : "Den som lever får se! ;D"

 



Jag vet att jag inte lagt upp nå mycket bilder men det ska jag försöka ändra på! har inte så mycket bilder på min laptop hemma och det är den jag har suttit vid på senaste tiden så inte så mycket att göra åt. Och på min användare på skolans datorer har jag inte heller mycket bilder.. Menmen, ska börja ta mer kort och lägga in dom på min laptop så jag kan ha lite bilder att lägga ut!



Oh lord, wont you by me, a mercedes benz

Jag är sjukt trött och det blir ett kort inlägg!
Imorgon äre luciatåg på skolan halv tio till typ tio och efter skolan ska jag på stan och strosa runt, ska sen troligtvis träffa angelica och se vad kvällen har att bjuda på. Ska även träffa Adheel imorgon och softa lite. Hoppas allt är bra med er, nu ska jag softa en stund med lite popcorn sen slagga dirr. Har ingen energi kvar i kroppen tror jag! Mina ögon faller sakta men säkert igen HELA tiden ;O?

Aja, hare bra! ;D
/pz out

TJO BRE (=

Dagen började bra, med datorkunskap och jag har äntligen fått klart min powerpoint presentation som MÅSTE vara färdig nästa måndag.. Dagen fortsatte med medieproduktion (radio) och jag, Lina och Klara sände vårat radioprogram för klassen, gick väl hyfsat bra men headsetet krongla och slutet blev lite knas men som sagt, det funka! =) Efter lunchen hade vi medikommunikation och jag och Lina var klara med våran uppgift så vi finslipade den bara och sen satt vi på facebook.. =] Har en sån fruktansvärd mensvärk idag så det är fan sinnes,, ;S Så det blir en mysig hemmakväll med mys i soffan och grey's kl nio om jag inte sover sött då vill säga (a) hehe..

Hoppas ni läsare (vilka?) mår bra.

/pz out


Va händer bre?

Åhh! Fyfaan vad skönt, har städat mitt jäkla rum från fyra till halv åtta nu ikv!! ;O
Sjukt jobbigt men otroligt skönt att få det rent, för det var verkligen äckligt innan..(a) haha
Dagen har runnit iväg idag och hade innebandy på idrotten idag, var riktigt skönt att anstränga sig ordentligt, ge gärnet liksom. =D Men nu är jag så sjukt trött att jag itne ens orkar skriva nå viktigt/allvarligt och intressant så det får räcka för idag. Ska ta mig en skön, varm dusch och sedan hoppa ner i sängen! [=
Sleep tight bitches!

/pz

Va göru bree? Va händer bree? Vars skaru bree?

Och hur gillar ni min nya header och design (=?
Vart ganska nöjd faktiskt! ;P Kommentera gärna! :]

Funderar på att gå upp och vara social med pia i deras dubbelsäng och ligga där med datorn, kanske se en film (?) och bara mysa på! Imorgon blir det idrott på skolan och som tur är har mina fingrar läkt ganska så fint så jag kanske kan vara med på lektionen och inte bara stå som en handikappad dummer.. Haha ;$


/pz


Nu tycker jag att ni alla ska försöka..

..VINNA i tävlingen! ;D http://se.limbino.com/c04/link/gmmxhn Nice price! (=
Näämen, idag började jag som jag sa igår, tio i ett, lektionen slutade 20 i två och jag vaknade kl åtta, drog med nio bussen till stan och var på skolan vid tio =) DUKTIGA THEA =]! Pluggade lite till nkprovet sen bestämde jag mig för att göra det idag istället för imorron så nu är det ÖVER! Tack och lov får man väl säga (A) haha.. Efter att jag slutat mötte jag upp kellygirl vid handlarn och vi tog bussen till stan och strosade runt ett tag, sen drog vi till dallas och käkade pommes (= Veeet, inte bra alls men gott som fan! ;D En och en halv timma gick fort på dallas insåg vi när vi gått in till torget igen och strosade runt till kvart i fem. Gick sedan till busstorget och kollade bussen åt mig och insåg att den skulle gå kvart över fem så vi softa med Leonie som lekte osynlig (söt hon är!!=P). Får tacka dom söta flickorna för några timmar lycka och nu sitter jag hemma och funderar på att försöka göra en ny header.. Kanske, kanske inte? Hur och vad det blir får den som lever se sen! ;P

Hur har eran dag varit? :)



/pz

Don't bring flowers after i'm dead..

Filmen var bra, men första filmen är helt klart bäst av alla tre.. Efter bion idag lyckades jag faktiskt tröna lite på frågorna/svaren till provet på tisdag. Känner mig ganska duktig som uppdaterar en gång till idag! (a) Iallafall så sitter jag här vid datorn, har absolut ingenting att göra.. Snackar bara på med Kellygirl om allt och inget. Skrattar litegrann men det är lite sadness i det hela också. (Jag förstår dig KellyGirl, eller vi förstår varandra kanske man ska säga?) Imorgon har jag sovmorgon, börjar kl 12.50 och har datorkunskap men ska vara rysligt duktig och kliva upp i god tid och fara in till stan tidigare så jag kan hinna plugga lite på skolan inför provet också, kanske få chansen att få vissa oklarheter förklarade för mig av Marianne! Sen dra sig in till stan vid elvasnåret och träffa Kelly och strosa runt lite på stan tills kvart över tolv och ta bussen till skolan igen för att sen ha lektion och efter det dra mig till kelly eller hemåt, vad morgondagens eftermiddagsplaner blir återstår att se.. =)

Btw, jag bara älskar ditt sätt att snacka KellyGirl ;) <3


wtf!?

/pz

What does not kill you makes you stronger..

Dag efter dag går och jag tänker bara mer och mer på vilka felsteg man gjort..
Allt är fail, fail och åter FAIL för min del, men för en annans del undrar jag vad fan det är som händer?! ;O Kärlek eller sorg? ;S
HELP MEE..
Har bara legat hemma och myst i soffan hela helgen, men idag ska jag faktiskt försöka plugga, ska få hjälp av Pia till det.! Vid två tiden idag ska jag på bio och se luftslottet som sprängdes! ;) Inte dåligt du :]
Hoppas alla mår bra, vi har sovmorgon imorgon till kl tio i ett ;O? Vad händer med världen :D?! Haha, underbart!
PUSS<3
ego

WHY DOES IT ALWAYS HAVE TO BE HARD?

Prov i NK imorgon, känner verkligen inte peppen för det.. Jag suger på att blogga jag vet, men ska försöka bättra mig, jag vet att jag sagt det allt för många gånger och inte bättrat mig ett piss men WTF!! :P
Skolan tar upp all min tid och orkar inte göra nått på kvällarna, ser bara film och tv hela hela tiden..
Idag har jag bara varit i skolan, jag lina och klara testade på att vara i studion och det kändes väl soft! Imorogn har jag som sagt PROOOOOOV! FUCKIT :( Menmen, inte mycket att göra åt såatt, bara att plugga..
Det är väl det jag ska försöka med nu, sen har vi engelska och svenska fören lunch sen matte och sist Nk och prov.. Säger bara GOOD LUCK CHUCK! hahah.. Snart är det iaf jullov, och tänkte försöka blogga lite varje dag fram tills efter julafton! =D Får se hur jag lyckas med det.. ;) Hoppas alla mår bra! Det gör jag iaf, nästan! ;P

Avslutar med nå pics! (= /pz

Feel it baby, feel it!

It doesn't matter if you're black or white

Less then three could never play that game

 ego


RSS 2.0