Take your bags and just walk away baby, walk away..

Att sitta här och skriva känns konstigt, har inte gjort det på sååå länge nu.. Jag känner att jag måste komma igång med skrivandet här. Har ju faktiskt några som kollar mion blogg då och då. Så jag måste ju uppdatera 9 idag har jag väl inte gjort så mycket dock, vi hade kompledigt hela eftermiddagen ifrån skolan så det var ju skönt. Alla är borta, är helt jädra själv hemma.. Hade för tusan kunnat supa mig redlös om jag velat, ingen hade märkt något ändå.. :P Men som tur är gör jag inte det =) Så det får bli en annan gång! Haha. Vad har ni andra haft för er under kristihimmelsfärdshelgen? Jag själv drog som sagt med morsan till staden som ligger bakom Mariestads-ölen.. =) Sen stannade vi där till i söndags ovh drog hem med natt tåg och jag sov knappt någonting alls. Men men that´s life, move on! Nu funderar jag på om jag ska vara duktig och ta en promenad innan Greýs Anotomy eller om jag ska plocka ur min resväska som jag låtit ligga kvar på golvet (A) Ooooops! Hehe. Hoppas alla mår bra! =)
PS. Ska köpa en as snygg klänning imorogn så då får ni en bild på den ;) kanske kan köpa skorna som jag ska ha på skolavslutningen också =) Den som lever får se! DS.

fhjkk
Puss och kram ! ;D

Long time, no see...

Hej nu var det ett bra tag sedan jag skrev och jag har haft lite dåligt samvete över det men men, vad ska jag göra, har helt enkelt inte suttit vid datorn så pass länge att jag skulle ha hunnit skriva något. Men nu sitter jag här och tänkte berätta lite nytt!
Igår var jag på efyran och dansade med Jenny (min älskling), vi hade inte så hemskt roligt men det funkade ju iaf :) Sen drog vi därifrån vid typ tjugo i tio. Efter det satt vi på Max och hon skulle äta men det blev inget för hon ville dra hem till Micke (hennes kille) ist. Så hon fick hämtning och drog, jag stannade kvar i stan och när jag sagt hejdå till henne, ja då hade de andra dragit så jag var ensam kvar på stan, satt på Max och tråkade som en tok, tills jag gick till Scandic där min padre var och fick en rikskupong så jag kunde äta (A). Jag gick tillbaka till Max och åt, sen softa jag där ett tag. Men det blev så drygt så jag gick till Scandic och väntade tills pappa och Pia (pappas flickvän), efter en tjugo min ungefär kom en kille som varit på efyran och vi snackade osv sen fick jag reda på att hans morsa jobba som bartender inne på Scandic och det var väl soft sådär :) Vi snacka ett tag sen var pappa och Pia färdiga där och min bror skulle komma och hämta oss och vi skulle dra hem till Ske-hamn.. Det var min gårdagskväll =)! Nu till nyheter och kommande dagar ;)!!
Den 19 Maj så åker jag och min madre med tåget ifrån Bastuträsk till Skövde! :D Väl där ska vi sen bli hämtade och åka till Mariestad och bo hos min kusin Ann-Louise och hennes man Patrik och deras söner Linus och Felix. =) Vi stannar ändå till på söndagen den 24 Maj. Vi ska dra till Skara Sommarland också och chilla ;D! Mink kusin och hennes familj har pool på gården och det lär ju bli soft, för där är det ju sommar då hehe :] Hoppas ni alla har det bra! Pussar och Kramar! :*<3                         
                            

RSS 2.0