Grr.

Haha, igår hade jag nog roligare än jag haft på länge, länge! =) Var med några älsklingar och skrattade så mkt som jag aldrig gjort förut, tror aldrig jag mått såhär bra.. :/ Tråkigt är bara att det hände en HEL del igår. Och jag vet inte vad som blir av det.. Söt osv. Men tror inte det blir något mer än vänskap. hehe Älskar er i alla fall. Har inte mått såhär bra på väldigt väldigt länge. Känns så jävla skönt att jag äntligen får må bra på sätt och vis. Visserligen har jag mått bra länge, men mår ännu bättre nu ju :] Tack för igår iaf. <3 =)




Orkar inte..

Hej! Tyvärr har jag inte haft varken tid eller ork till att skriva. Har varit allt för slut efter jobbet. Men idag har det varit en ganska soft dag ändå. Inte lika stressigt som det är annars. Känns riktigt tråkigt faktiskt att jag slutar om två dagar :( men skönt också. Sen börjar skolan på tisdag.. :/ Inte så jävla peppad faktiskt. Menmen, man får ta det som det kommer =) Ska iallafall till vallen på lördag med mamma och Peder. Hennes kille. Där ksa det hållas en stor kräftskiva! (fast jag hatar kräftor :P) Blir iaf en härligt mysig avslutnign på sommarlovet.. Jag hade hoppats på att Frida skulle dit, men det tror jag inte, vad jag vet iaf! =( Ska försöka få tag på henne tror jag=)! Jag komemr köra min moppe hela den resterande tiden i vallen eftersom min moppe står där. och har gjort hela sommarn ;-) hehe Vi får väl se hur allt slutar sen.

Dagens Outflit.. =)

Ett par fruktansvärt härliga och snygga jeans av märket WE, och ett vitt linne från H&M, 49:50. =) Och en stor T-shirt med tryck på ryggen ifrån NightFlight. Vilket är ett arrangemang som fritidsgården Söder på anderstorp arrangerar varje vår. ( I mars) Den kommer därifrån. =) Alla som jobbade detta år på NF hade en sån tröja. Men jag har själv "fixat" den till den design som den har idag. Sydde in i midjan så den sitter åt mera. och klippte bort det runt halsen och axlarna. Själv tycker jag den är vackrare nu är då ;P hehe. tack för mig! Kraam :)

Mm...


Mätt och belåten, pappa lyckades md sin korvstroganoff & ris. Nu ska jag jag lägga mig i soffan och slå på "Morden i Midsommer - Bortom graven" Och se på den. Sen kl 9 ska jag titta på Morden i Midsommer på tv:n :P haha.
Sen blir det att slagga för att orka med morgondagen, ska ju packa till mamma också.. Fan, har typ mkt att göra, men så lite tid.. Får se om jag hinner med allt. =D

Hare bäst! KramKram. /Thea

Tisdag..

Satan vad trött jag är, har jobbat sedan kl 8 i morse.
Ska bli skönt att vara ledig torsdag&fredag. :) vilken belöning. haha
Börjar 11 imorgon och slutar 18. Sen ska jag dra till mamma i vallen och vara där till fredag efter lunch.
Och på torsdag kommer älsklings Frida :D<3 Längtar var fan i början av sommaren sist :(
Har saknat henne nå så fruktanvärt.. Hon sprider alltid glädje och jag har så jävla kul tsm med min humorfantast ;) Haha.


Vi har börjat komma varann närmare och närmare och jag hoppas vår vänskap blir långvarig, för jaghar så grymt kul med denna underbara människa, hon ger mig lycka och glädje i livet! <3 Ingen får mig att må så bra som du..
Hoppas vi får många, många minnen tsm. :) Du är en person att lita på. du är en äkta vän, inget falskt beteende. Du är fucking amazing! KOM IHÅG DET!! :) Älskar dig.. <3 
                                                                                                  
                                                                                                                /Thea

Syster..


...och hennes flickvän har nu kommit upp från Sthlm till lilla Skellefteå :-) Det är underbart. Visserligen var jag nere hos henne i juli och var en vecka i huvudstaden. men nu är hon här och jag sitter och skriver medans jag väntar på att maten ska bli färdig, doftar så härligt. Hoppas ni andra gläds åt denna dag för det gör jag! Härligt väder ändå, inte får kallt och mulet, utan sol och ändå värme, med svalkande bris. =)

Imorgon är det dags att jobba igen, fick ingen riktig upplysning om vilken tid jag skulle befinna mig på jobbet men men. Får väl typ bestämma själv :P Hehe..
Ha en bra eftermiddag och kväll allihopa. Kram på er. Skriver imorrn igen.

RSS 2.0