Tjabbatjenahallå

Har inte skrivit på ett tag nu men ska väl försöka bli bättre!! Har inte hunnit lägga in veckans bilder på datorn än men det kommer förhoppningsvis(= I helgen blir det inte mycket att göra, eller iaf inte ikv.. Har inte planerat nått = Trist.. =( menmen får väl se vad staden har att erbjuda ikv=) Sen imorgon blir det att vara med Ange<3 Sover över där och på söndag ska Tobbe och Maria komma till mig(= kanske även Alle! Vi får väl se hur det blir!! Snart är sommarlovet slut och det suger fett mycket.. Hoppas alla har det bra!
det kommer bilder inom en snar framtid!! =]
Den som lever får se! =D
/pz
=) Ego..

When good things come..

Tjenare tjenare! Sitter och försöker göra en ny header men vet inte om det lyckas så himla bra dock! Kanske är den för stor, eller nått för när jag ska förhandsgranska är det bara svart vad headern så.. Menmen, Vi får helt enkelt vänta och se. (=
Några blider som borde ha kommit upp tidigare bjuder jag också på! Nu är jag ju som sagt i Stockholm, det blev ingen allsång på skansen för min del men Gröna Lund blir det allt! =D Inte idag dock, för idag ska vi gå på bio! jag Deborah Bodil,(Deborahs tjej) Helen, (Bodils mamma) och Gunnar (Bodils lillebror) Ska gå och se den nya Harry Potter filmen klockan 18.00 ikväll! =P Blir väl soft tror jag. Popcorn och lite cola så blir det Perfect!(= Har inte pratat så mycket med Skellefteborna men jag tror dom har det bra! Lämna gärna kommentarer!(= Skulle vara roligt att få läsa vad ni tycker och tänker om olika grejer som händer!! Uppdatera mig gärna om händelser i Skelleftå också! =D Hoppas ni alla har det bra!
/pz!



Snabba ryck..

Kort inlägg men med bilder som gör vissa gladare än andra hehe! =)
Hoppas iaf att ni alla får en bra vecka då jag själv är i vår huvudstad Stockholm.
Och det blir med två underbara tjejer som jag klart diggar till hundra!! =D
Når jag kommer hem blir det firande av alt möjligt.

Men den som lever får se(=
Just nu: Molly Sandén-Skör som glas & Melissa Horn-Vår sista dans /Slash/ Melissa Horn-Hanna
/pz
                   
/pz =)!!!

Why does this shit allways comes to me?

Tjena alla stekare!
Just nu sitter jag på min fars jobb och klickar runt på det mesta, är ju då i Luleå och har faktiskt hittat ett par JEANS på ginatricot idag.. Rea såklart men varför inte liksom?(= det är ju soft =D Billigt och bra alltså!!
Om tre dagar rullar jag iväg med tåget från Bastuträsk till Stockholms Central.. Ska vara där från söndag till söndag, alltså SJU HELA DAGAR MED MIN SYSTER! =D Ska shoppa loss som aldrig förr och gå på grönan och kanske "Allsång på skansen" så håll utkik efter mig på tisdag Svt1 klockan 20:00!
Bilderna från Stadsfesten ska jag ladda upp så fort jag får tid osv. Just nu kan jag dock inte, har nog bilderna på kameran men tror inte jag får ladda in bilder på en dator som ägs utav SKTF (A) hehe. Så när jag kommer hem imorgon ska jag försöka ladda upp bilderna så alla som medverkade i helgen som var kan ta hem dem till sina datorer och ha minnen kvar från det roliga vi fick uppleva =D
Om jag inte får tid till att blogga igen innan söndag så får ni ha det så bra alla läsare! Vilka de än är =P haha
/pz

Uppdatering..

Hej har inte skrivit på några dagar, pga att jag levt livet inne i stan och nu är jag äntligen hemma igen! (pust) haha =) nej men allvarligt. Jag har inte haft tillgång till någon dator, eller haft tid och ork. Men nu sitter jag i mitt ljuvliga rum och lyssnar på veckans låt, Painted by numbers med The Sounds. Otroligt skön låt! Några andra låtar är My name is Jonas - Weezer, Teenage Dirtbag - Wheatus, I Just Wanna Live - Good Charlotte osv =D..
 Har haft så himla kul i helgen men det har kommit nackdelar av det också. Skavsår på fötterna och ett fett blåmärke mitt på foten av en klack(?) Haha.. Trött och sliten är man också. Men kort har man tagit så det blir lite foton i detta ellr nästa inlägg som inte ska komma om alltför länge..! =D Hoppas alla haft en nice helg. För det har jag verkligen haft.. =) men dock lite tårar har runnit ner för mina kinder i lördags. Fast det är lugnt nu!
Bilderna kommer jag lovar!! Take it easy bara =P
/pz

Stadsfesten känns ganska så bra(=

Idagh blir det in til A-torp och lämna moppen hos ange och mina kläder. Fixa hennes hår och sminka mig själv sen vbär det av till Johanna på middag och lite förfest eller vad man ska kalla det! Låter rätt mysigt iaf!(=
Efter middagen vandras det in till staden och centrum för karusellåkande och skrattande, och senare ska jag se Erik Hassle, Tomas Ledin, Sahara Hotnights, Bullet osv! Känner mig faktiskt peppad.. Var så himla länge sedan jag umgicks med mina gamla vänner på A-torp och Sörböle osv. =D Ska bli hur kul som helst! Sen efter det roliga blir det att vandra hem till ange sen sova sött i hennes säng. =P
Men jag vill be om ursäkt för att jag inte skrivit på länge men vafan =O Det är sommar, det är solig och man steks om man är inne. Kan inte nörda dator på sommaren i sånt fint väder =] Man MÅSTE ju bara sola och bada!!
Jag har faktiskt blivit lite brun.. =D (A) Haha
Hoppas ni alla haft det bra dom senaste dagarna/veckorna.
Vad som händer sen det vet man inte men den som lever får se!(=
/pz


RSS 2.0