Let´s do this shit now

Hej! Igår drog jag till stan och träffade på Jennifer och Frida. Vi gick på stan ett tag (två och en halv timma) och sen bestämde jag och Frida att hon skulle följa med mig hem och så blev det! =) När vi kom fram med bussen gick vi in på Örjanshallen och väntade på pappa, jag kollade upp vad det kostade att sola solarium där och blev besviken när jag fick veta att det kostade 40 kr för 20 min.. Hade hoppats på billigare men men, Jag nöjde mig med det och vi satte oss i sofforna där och började lösa korsord! ;) När vi skulle gå tyckte Frida att vi skulle ta med tidningen vi hade lånat och så blev det :$ hehe.. Väl ute gick vi till macken och väntade på att min pappa skulle komma så jag kunde tanka min söta lilla moppe :] När han kom fick jag en stoooor flaska olja som kändes bra att stoppa i facket under sadeln och sen efter betalningen bar det av hemåt och då fick jag laga mat och oss tre, köttbullar, korv och mackisar! En favorit hemma hos oss! (A) Efter det kom vi på att vi kunde kolla om Frida fick sova över och så ringde hon sin padre som faktiskt gick med på det hela, efter ett kort samtal med min padre. Haha.. Efter middagen satte vi oss framför tv:n och glodde på "Så ska det låta" och sen "talng 2009" och efter det "Singing Bee" ;) tv kväll för hela slanten! Nästan!! För efter det gick jag och Frida upp till mitt rum och började spela kort :$ Femhundra som det heter, och Frida vann VARENDA JÄKLA GÅNG! :( Synd för mig där!
Frida säger: - "Jag har ju lärt mig av en mästare! Hahahahahahaha!" :(
Jag sa: - "Men jag har väl inte lärt dig nått annat än spelet? :("
Frida säger: - "Men jag har ju börjat lära mig att komma ihåg vad som ligger i högen! HAHAHAHA!"


Aja sen när vi blev trötta tog vi en korsordstidning och började klura tillsammans. Gick väl sådär får jag medge. :)
Efter ett tag blef Frida trötter och gick och lade sig på madrassen och jag som inte var så trött när klockan var kvart över två på natten fortsatte med mitt klureri ;) Det var igår och idag har vi softat, det vill säga= spelat femhundra :] Sen nu väntar vi på hennes padre som ska hämta oss och väl i Bergsbyn ska mammsen hämta upp mig och vi beger oss till hennes syster och hennes mans stuga där vi ska sova inatt :] 
Vad ska ni göra ikv?=)

           pz!

JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHOOOOOOOO!!

FYFAAAAN VAD JAG ÄR GLAAAAAD!!! =D =D (A) Jag har kommit in på Medieprogrammet, (mitt förstahands val) även om det bara är preliminärt.. Jag vet ju inte till hösten men ändå :D ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!


HUR GICK DET FÖR ER ANDRA? :)

En vän är någon som vet allt om dig, och ändå tycker om dig!

Kvällen var soft och jag hade otroligt roligt=) Anna, tack för ditt sällskap, vi måste gå på bio snart ;)!
Lärde känna några nya människor som var otroligt trevliga! Det var första gången jag träffade KILLAR som skakade hand med en och hälsade och var hur trevliga som helst :P Haha!!
Nu åter till dagens händelser vilket inte är många vad jag vet än iaf! =) Har inga planer men funderar på att inte skaffa några heller!! Det är härligt att bara softa hemma en dag/kväll också. :) ;) Hoppas ni mår bra och ni som har lov, hoppas erat Påsklov är GREAT! För det  är då MITT ;) (än så länge hihi=D
pz
http://www.grevgott.se/images/easteregg_18_w800.jpgGlad Påsk! =)

John Blund=)?

Jahapp, då har man sovit endast 3-4 timmar i natt, somnade av att Ks pillade mig i håret, klockan var ca sju,  jeppe sov som ett litet barn längre ner i sängen och jag har tydligen mumlat i sömnen ett visst antal gånger.. =) Adheel som var jätte rolig gick in till sig vid halv tolv tolv och sa " jag kommer snart, ska bara göra en grej.." Vi bah, okeej,  Halv ett gick vi till han och då SOV han i sin säng helt jävla deckad. då blev jag jätte sur och vadå, jag hade kommit dit för att vara med Adheel och Jesper, det var bara Jesper som var vaken av de två. Ks följde med hit och drog hem vid halv tio sen "smög hon ut vid halv två typ och kom tillbaka till Jesper.. Vi spårade fan iågr och jag fick höra att det lät som att jag grät och sen helt plötsligt stönade när jag skrattade ute på balkongen, jag fick ingen luft och ont som fan i magen. Jag kunde inte sluta för Ks skrattade hela tiden och då började jag bara om på nytt.. Inte lätt det här.. Nu har Ks dragit hem och Adheel har äntligen vaknat.. Vi bombade han med sms igår så hans telefonjävel DOG ;O?!? Btw, Jesper var så snäll att han tre gånger igår lagade hamburgare.. ;) haha  det var min torsdagskväll/fredagmorgon.. ;)
Har ni haft det bra=)??

Sistsnuttn ;)

Hej Yooo, igår var jag på edda och vid elva hämtade klexis mamma upp mig klexi och ange =) Så foor vi hem till klexi och softa i hennes källare, hade girlstalk och skrattade, jag och ange skrattade speciellt mycket medans klexi sov :P haha  i sömnen höjde hon händerna rätt ut i luften som om hon ksulle ta emot något sen lade hon ner händerna på täcket igen och då ch då stönade hon till.. Jag och ange undrade verkligen vad hon drömde ;) haha.. Jag och ange drev med några på sms och skrattade för vi var så sjukt övertrötta haha =) Sen gick jag och la mig i en annan säng i källaren och smsade med en kompis ett tag sen slumrade jag in där vid halv tre ;). vaknade dock vid tio i nio av att klexis lillebror gangstrade i källaren . guuud så jobbigt (A) sov till elva med ett antal gånger jag vaknade. kändes som att två timmar tog hur jäkla länge som helst.. :( Men men nu sitter jag här hemma i vardagsrummet och softar, ska snart se film, "Berätta inte för någon" heter den. Det är en thriller tydligen och jag tror den är grymt bra ;) Hade bra så länge ;) PUSS =D

Jag som liten haha ;P!! =D
liten

OHYESS!!=)

Jag älskar helgen, den får en att kunna hitta på allt möjligt roligt, och just idag ska jag in till stan på ett tag. Sen har jag lovatatt vara med Rickard och sen ville Adheel vara med mig men jag ha lovat Rickard men ska försöka hinna emd Adheel med. ;) Och ikväll ska jag på edda på bad disco! :D Vi får la se hur mycket Thea badar (A) hahah! Men allt känns liksom mycket enklare på helgen, så jag längtar som en jääääävel efter sommarlov nu! :D Hoppas alla hare bra..
Hur ser eran helg ut? =)


ange, sö jag jenne<3 älskar! =)AngeBange, Sö, Tette, JeenneFleenne ;)<3 PUSS ;*

RSS 2.0