GREAAAAT!(=

Jadu, nu sitter jag hos annagumman och skriver och lyssnar på Black eyed peas - Shut up och anna gör sig klar typ, för om ca fem min ska vi vara vid ica i hamn och träffa alla vi ska till vitberget med :D Blir nice, sen softar man där ett tag och sen blir det fan hem och softa. kanske ska ut ikväll med men blir kanske även att vara hemma just ikv och umgås med min älskade syster som är hemma från sthlm till på lördag och jag mit dumhuvud har bara planerat saker med mina vänner i hamn hela dagarna, och vi bestämde igår att vi skulle till vitberget idag och jag kan ju liksom nte boka om det så gärna.. :/ men men har inte med mig kameran så ni får inga bilder från dagens händelser och förlåt oför att jag gjort er besvikna med att glömma bort att skriva :( Men men .. Det kommer fler dagar!
Måste dra!!
Den som lever får se! ;)

/pz

Live for the day or you will kill you´re self..

Tjena, idag har jag inte gjort så mycket, vaknade och softade i en halvtimma sen skulle vi till kajutan i stackrönnan och fika :P Så det bar av med båten dit och nu är jag hemma. Men nu har jag ett problem, vad fan ska jag göra ikväll :O? Någon som har nått kul på G och vill vara med mig (=? Jag är så sjukt uttråkad nu och vill verkligen göra nått skoj! Så kom igen förfan!! PEPPA FÖR NÅTT KUL??? =D
Iaf, helgen på burehällorna var väl soft, har fått ont i ryggen av min ovana för att sova på båtar dock, men annars vare väl soft (= Alla vuxna var fulla och vi ugdomar och barn såg på, Jenny var som sagt där och Amanda, och Micke.. Men vi tog för oss av vad hällorna hade att erbjuda(= Jag fotade två inristningar som vår familj gjorde år 2005 på somaren! En av min bror och en av min far! ;) Bilder kommer så fort jag lagt in dom på datorn!
Men som sagt, hör av er om ni vill göra något!
 /pz
 Nr: 070-7942060


BILDER!!!! (=

                       

Tack Så Hemskt Mycket För Kvällen Brudar<3 Love You Guys!! =D



Mer bilder kommer senare!!!
/pz


Wiiiieehoooo (= .

Kom hem för ca 20 minuter sedan och jag har shoppat! =] Först när jag kom till Maria så softade vi och vid halv ett kom vi oss iväg mot stan efter mycket om och men. Direkt när vi kom till stan skulle dom dra med mig till Dallaz, och dom skulle äta en stoooor stripsmeny med en fet smältost =D. Jag smakade lite grann. inte nyttigt!! Fyfan(= men gott.. (A)
Efter det drog JAG med dom till stan och jag shoppade. ;) Köpte mina efterlängtade Pumaskor.. =]

Det blev:
Puma First Round, Svart/Metallic - 600kr Stadium
Tunika Turkos, med rosa ränder under brösten - 99:50kr Bikbok
Vit axelväska med blommigt innertyg - 29:50kr H&M


tunika bikbok


/pz.. (=

We'll be the same tomorrow, cause we've all been painted by numbers..

ta mig hand och säg att du finns där för mig, föralltid,
ta min hand och säg att du vill ge mig allt du har,
ta min hand och säg att du känner som jag,
ta min hand och säg att du kommer efter ifall jag går iväg,
ta min hand och säg att du aldrig ger upp, inte för nått i världen,
ta min hand och bara säg att du älskar mig, så som du aldrig älskat någon annan.

Jag sitter nu hos Mariagumman och lyssnar på Simple Plan, (;O?) Hon håller på att göra sig redo för en dag på stan med  mig (=. Ska äntligen köpa mina efterlängtade Pumaskor =]!! YES (= Det är rea då dom, så nu kostar dom bara 600 kr istället för 900 kr =D! Haha. Ska väl ta och lägga in dom där jädra bilderna när jag kommer hem (A) Läste Sandras blogg och såg att hon skrivit typ två inlägg in att hon inte fått bilderna än så jag ska väl skicka dom också! =P Jag är alltid så jävla seg..(A) Haha.


Vad ska ni göra på Midsommar då? =)

Jag ska iallafall till burehällorna med padre och hans tjej pia, Jenny micke och hennes föräldrar ska också dit så det blir väl roligt.=D Ska iaf sova i jennys båt ;) Riktig feeetbåt! =P Pappa säger att det är värsta fyllestället på midsommar där =) haha, det som lever får väl se då =D!

                                       /pz



Vaken?=)

Herregud alltså två dagar har ag nu varit vaken hela natten, visst inte i rad men ändå. lördag till söndag och måndag till tisdag.. :] Nu sitter jag och lyssnar på nå musik jag inte har någon som helst aning om vad det är :D Haha. Jag, Johanna, Sandra och Angelika har varit hos mig hela natten, pratat, sett en film som var totalt galen :O Sen har vi tagit kort som dårar så bilder kommer ska ni se! =D Efter det softade vi i soffan lite mera, och sen har vi dunkat musik ännu mera =) Och nu gör vi alla oss i ordning för bussen in till stan som går kl 10.05 :). TAGGA FÖRFAAAN!! Sen blire titta runt på stan ett tag och sen dra hem igen (A) :] Är trött som en sate men vad gör man inte för sina vänner =D? Aja Bilder kommer som sagt senare, och det är GALNA GREJER VILL JAG LOVA!! =D =P haha..

Den som lever får se =)
/pz

Summer vacation (=!!

Fyfaaan äntligen äre bortgjort! var sjukt nervös för att sjunga, men det gick fan bra :D TROR JAG!!!! (A) Haha.
Nu ska jag iaf dra in till stan och softa där ikv, så ha en bra kväll :)
Slänger in en bild eller två på min examen ;D<3


     
                                                                           /pz

Skör som glas....

Du är allt jag som jag önskat mig
Du är den som får mig att förstå vad kärlek är
Du får förlåta mina tårar
Hur ska jag göra för att kunna hålla kvar
En kärlek  skör som glas.


Jag har svårt att orka med men jag kämpar ändå.
Varför just nu?
Varför du och varför var inte allt annorlunda? ;/

Ego..    /pz,,

Summer 2009 here it is..! =)

HEJ! Känns otroligt jävla skönt att vårt väder är underbart. Min syster kommer hem på måndag och min farfar och hans brud margot kommer på torsdag före min skolavslutning så det blir väl lite soft sådär! =) Ska ju sjunga solo och duett på skolavslutningen. ALLA som vill får komma=) ! Vore faktiskt kul att folk får se hur duktiga vi är. (I alla fall de flesta av oss ;) haha) Men men. tillbaka till idag.. Jag försovde mig rejält idag, hade typ 7-8 missade samtal och tre sms när jag vaknade halv tolv idag (A) haha inte bra inte.. Men tog mig iaf i kragen och gick upp. 20 över tolv tog jag bussen in till stan och chillade till kvart vöer fyra med Jenny älsklingen, Linus och Wille =) vi åt lunch på Dallaz sen gick vi till älven. det sög för det blåste så vi vandrade mot torget och träffade några softa filurer. Sen drog jag hem där vid kvart över fyra med bussen till hamn=) Ett äckel till kille/gubbe raggade på mig =O BLÄÄÄÄ! Haha, Jag klarade mig iaf =)..
Imorgon blir det brännboll med skolan, och min klass ska lätt vinna(A) haha not............... =) men det är kul iaf. torsdag blir det dans med alla nior från skolan på efyran och sen äter vi nior en goooood jävla lunch tillsammans i skolans matsal och sen bär det av hemåt för tillfräschning inför min vistelse i landskyrkan. Ska vara där kvart i sex på kvällen och kören ska sjunga upp sen blir det skolavslutning för jävlart allt och alla :D :D. Kommer inte våga se mina betyg(A) haha menmen spela roll.. =) Kommer iaf in på Medieprogrammet och ska gå med några softa snubbar och min ÄlsklingsJenny :]
Vill väl tacka de som läser min blogg, lämna gärna kommentarer! Alltid roligt ju,,
Vinner vi brännbollsturneringen? Vad får jag för betyg? Hur kommer sommarlovet att se ut? :O

Jaao, den som lever får se!

/pz

Älskar, älskar inte. Älskar, älskar inte..

Varför fortsätta när allt bara blir värre? Är kärlek något bra i slutändan? Man blir bara sårad till slut! Visst! Folk säger att man inte ska skynda sig med kärlek och att jag bara är 15/16 bast och att det kommer när det kommer, vadå jag menar inte att jag vill ha en kille för att jag är 15/16 bast och inte haft ett riktigt förhållande än? Jag menar att varje gång man öppnar sig för någon så blir det bara som att få 1 kilo salt rakt på ett öppet sår? Iaf för mig, någon som vet hur det känns och inte måste föreläsa en massa om kärlek osv? Jag vill bara få känna att någon känner likadant som mig själv någon jävla gång. Att bli besvarad är viktigt i livet. Man mår inte bra av att bara ge och ge och ge och aldrig få tillbaka, man mår inte bra av att släppa allt för att chansa hela tiden. Jag mår inte bra. Pga det. Jag orkar inte med att få nått sorts medlidande eller någon sorts tröst, för det funkar fan inte så. Inge kan förstå hur det känns för någon annan i ett sånt läge för alla är vi olika individer, (vilket är bra) och vi känner olika, har gått igenom olika grejer här i livet och det betyder att vi handskas med saker som händer en i livet på olika sätt. Det går inte att ändra på. Man klarar av olika mycket och bryts ner olika mycket beroende på hur mycket man gått igenom och hur svag man är. That´s just the way it is om jag får säga det så.
Hoppas alla andra jävlar mår bra.
Tack för mig!
                                     /pz.

En liten bild lägger jag också in. ;-.
Du som iallafall på nått sätt kan förstå mig.. ;/ Älskar dig<3

Even if the sky is blue, the inside are still darker then ever.

Tjena, jag sitter nu i skolans bibliotek och softar, har rast och känner för att skriva ett litet inlägg. =)
I helgen gjorde jag detta:
Fredag: Jag slutade halv tre, drog te stan sen for jag hem till maria och vi åt pizza. Mums! Sen vid sju typ så drog och maria till efyran och softade där. Heidi Andersson var där och jag vann en armbrytartävling, men jag visste inte att jag skulle få medalj osv så jag drog! Haha, kändes ju lite tråkigt men men.. Sen drog jag hem med moppen till hamn och softade med ks och hennes kille. Sen blev det att fara hem och sussa =)
Lördag: Jag drog in till stan och hem till Maria, sen bar det av till falket där vi chillade, jävlar vad nice det var =) Spelade en misslyckad match brännboll med folket och fick ett fett blåmärke som minne haha. Sen vart det drygt så vi drog te max och det sög så vi for till ursviken, men jag släppte bara av en kille och sen drog jag till hamn och träffade jonte.. sen hem typ. på dagen på lördag så målade jag förresten vårat garage med grundfärg som var röd.
Söndag: Jag började morgonen med att bli väckt av fadern min som var sprallig och gladare än någonsin typ =P haha. Blev att pallra sig upp och börja måla garaget med den färg som min fader och hans tjej hade valt. brun/svart typ. Blev nice och fick väl lite solbränna på köpet(?) =D. Nästa helg blir det att måla på ett till lager och sammanlagt för allt får jag en lön på tre tusen =) FAN VÄRT DET ALLTSÅ! =D Men men det var min helg det. hoppas ni har det bra.
Ska uppdatera oftare nu och funderar på att ändra lite på min blogg.
Den som lever får se! =)
pz/Thea=)

RSS 2.0