Heeey,,

Nu sitter jag hemma, sjuk som "vanligt"..  Har nu gjort om bloggens header, blev ganska nöjd faktiskt, men den är lite för hög.. Funderar på att ändra lite i färgerna också men det kanske får vara som det är. Har inte skrivit på länge nu men har haft annat att göra, vilket kan vara positivt också! Att man liksom inte bara sitter vid datorn dagarna i ända. ;) Har kikat på "Blondinbellas" blogg för någon dag sedan. Fattar fan inte hur hon lyckas.. :S Man önskar man hade det som hon mångas gånger. Men att inte vara känd kan vara ganska behagligt. Slippa pressen på att alltid se glad ut och att alltid vara trevlig och se bra ut när man är utomhus, själv tycker jag det är ganska skönt att slippa behöva klä "upp" min varenda jädra dag ;D Hoppas ni har det bra! Vi ses, hejs! :)

Syster och jag =).

Söndag..

Jahapps, då var det söndag och Beck ikväll. Funderar om jag ska kolla om jag får dra till bergsbyn och klippan ikväll en timma eller så, men vet å andra sidan inte om jag orkar... Har varit rejält slut senaste dagarna.. Men vi ser ju vad som händer.
Idag har jag bara slappat, jag pappa och pia tog oss en mini promenad till klipporna här på ön där vi bor och satte oss i snön imorse med varm choklad och toastar. Men sen blev jag rastlös och gick hem igen och satte mig vid datorn(A) haha. Igår var det bara slappkväll. Jag var på stan på dagen. Hade sovit hos Maria fredakväll till lördag så. Men sen blev det bussfärd hemåt där vid halvfem tiden :) I fredags var det "aphuset" som gällde. iaf en och en halv timma av kvällen, sen blev de strul mellan Maria och en till person och jag var mittemellan. Men det har löst sig nu iaf, och sen följde jag Maria hem och vi såg film osvosv. Det var min helg, lite baklänges hehe :) :) Kram<3

Jassii..

Ni blir jag blond för en liten stund sen blir det en fin brunfärg i mitt hår (A) Har i blondering som Sassa satte i alldeles nyss sen blir det att hon klickar i den bruna hårfärgen, plus slingor ;D hihi Och nu bliv hon pepp på at färga även sitt hår ;) hahahah :D Så Puss ska sätta i hennes färg osv =) <33

Yeaah..

Då sitter man vid skolans bärbara datorer och skriver ett inlägg, aaaråå :)

Jag har tänkt på en del saker.

1. Vad finns det för vits med att säga onda saker om människor som man inte känner?
Vad finns det för andledning till att på nått så onödigt sätt skada en människa genom att snacka massa skit. Vad vinner man på det själv? Ingenting. Ungdomar här i vårt samhälle är ganska puckade i skallen egentligen? De kommer på helt sjuka osanningar att säga till andra så det sprids till personer i omgivningen som egentligen inte vet vem personen i fråga är. Och genom det man får höra drar man förhastade slutsatser. Sen är det liksom kört? Ingen tror dig när du säger att det inte stämmer och du skulle kunna göra vad som helst för att bevisa att det inte är så utan att de skulle bry sig, jag tycker att ungdomar som gör såhär runt om mig själv är så sjukt störande, jag kan stå med några ytliga eller närmare vänner och de börjar snacka om de rykten som går just den veckan och det gör mig så himla störd!! Finns det inget vettigare att snacka om? Fyfan, jag orkar snart inte leva bland dessa lögner och skitsnack som kan förstöra folks livsrykte praktiskt taget. Men vad gör man? Ingenting för man vet inte vad man ska göra för att stoppa det heller. Tycker någon jävligt vettig människa borde komma på en riktigt bra lösning på hur man ska lösa problemet. "Sluta fred" på nått galet sätt. Nej nu orkar jag inte skriva med om detta för då sprängs jag snart av ilska för detta..

2. Varför är det så jävla viktig att se "perfekt" ut här i världen? Och med perfekt menar jag: Smal stora bröst felfri hy och fina former. Snälla. "Size Zer0" är så himla vidrigt?! Fattar inte människorna det eller? Kolla bara på Victora Beckham? :O Hur kan hon överleva en enda dag med sitt utseende? Hon mår jag helt ärligt inte bra, varken i själen eller i hälsa? Jag är så himla SPYless på denna jävla imagen som folk tror sig må bra av! Man ska se normal ut, nästan hellre lite mullig och ha några former överhuvudtaget än att se ut som de i Hollywood & Los Angeles gör!

Hoppas ni tar er en Jävlar anamma funderare och tänker på vad jag skrivit ni som läser. för jag anser att det är så vidrigt och sjukt. BÅDA mina tankar..

HejhoppGummisnopp :)

Förlåt..

Hejhej har inte skrivit på länge nu, jag har varit hos mamma och då sitter jag typ aldrig vid datorn osv för det finns heller inga bilder att lägga upp. Inte så värst kuligt då =) Men igår var jag iallafall bara hemma, såg på lets dance och vi åt pizza med pappas tjej(pia)s  syster(Anita) och fd. man(Mats) :) hehe. Kan väl vara mysigt det med =D haha
Ikväll vet jag inte vad som händer. får se vad den har att erbjuda så att säga. =P Ska in till stan nu och lämna igen en jacka som gått sönder. Fyfan vad risigt allt med kläder är när det blir sådär..

Jag har tänkt att jag ska börja skriva med seriösa inlägg om sånt som är viktigt och det jag tycker och även saker jag tänker på ofta :) Kram osv =)

Tjaa..

Blir bara ett kort inlägg, hinner inte mer nu ska se ett program kl nio på 1an. Sommer heter det, en dansk drama serie osv :) as bra men svår att fatta om man inte följt det från börjat så =/ men ta gärna och sätt er och titta ni kanske tycker det är lika bra som jag tycker. Som sagt, "Sommer" Onsdagar kl 21.00 ;) PUSS OCH KRAM! :) :)

Sweet Sixteen ;)

Igår hade angelika 16 år kalas :) Grattis i förskott gumman! Hon fyller år 8 mars egentligen så =)!<3 Puss
Lite bilder från kalasandet!! :)





 
        

        

        

        

Pz out! ;)

Dundret..

.Here I Come :D Ska bli kul som fan att få åka bort med lite roliga människor till Gällivare och åka skiiiz :) Hoppas ni andra har det kul här hemma i skellhell medans jag är borta :) Vi ses på Fredag ;) :*  Pz Out! <3gaha
Här ska jag vara =)!^^

RSS 2.0